Sidste nyt – Corona

Kære Forældre, dette er vigtig information fra Århus kommune.

Det er meget vigtigt at i læser dette da her er retningslinjerne for nødpasning. 

På baggrund af udmeldingen fra statsministeren onsdag aften kl. 20.30 lukkes alle skoler og institutioner mv. som bekendt i hele Danmark.

For at begrænse smitte og imødekomme statsministerens formål med lukningen i hele Danmark, henstiller vi til, at I – som private tilbud – også lukker jeres pasning i 14 dage startende fra mandag 16. marts.

Hvis I har børn, der har brug for nødpasning / SFO, kan de få det i de kommunale institutioner, der tilbyder nødpasning. Oversigten over adresser er vedlagt.

Forældre kan orientere sig på https://www.aarhus.dk/corona/skoler-dagtilbud-og-fritidstilbud-er-lukket-fra-mandag-morgen/

I forbindelse med oprettelse af nødpasning / SFO har vi brug for, at forældrene melder ind til jer, om de har brug for nødpasning. I modtager indmeldelser af børn med behov for nødpasning.

Forældre giver besked senest fredag kl. 12.00, om at de har brug for nødpasning.

I dag fredag den 13 / 03 inden klokken 12 skal i som forældre, hvis har brug for pasning i de næste to uger så venligst kom eller ring til Solhjems kontor hvor vi udfylder anmodning om nødpasning.

Det skal understreges at nødpasning er kun til kritiske tilfælde eller forældre der er i et erhverv som er del af beredskabet. Solhjem ledelse vil gennem gå anmodningerne inden de bliver sendt til pladsanvisningen.

Solhjems kontor vil være åben i dag fredag d.13.3. fra Klokken 7:30

Bedste hilsner fra Solhjems ledelse