Uddannelse

Arbejder du som pædagog i en Rudolf Steiner vuggestue eller børnehave, eller kunne du tænker dig at gøre det? Og vil du gerne vide mere om Rudolf Steiners pædagogik og det antroposofiske menneskebillede? Så er den nye overbygning i steinerpædagogik måske noget for dig.

Uddannelsen er blevet til på initiativ af Solhjem og er udviklet i samarbejde med Uddannelsescenter Marjatta og Bonsai Institute. Den strækker sig over 10 moduler, og undervisningen foregår i Aarhus.

Det første hold begynder 27. maj 2021

Overbygning i Steinerpædagogik – for pædagoger med almen uddannelse
Overbygningen i steinerpædagogik er målrettet børnehavepædagoger med en almen pædagogisk uddannelse. Med uddannelsen får du en grundlæggende introduktion til steinerpædagogikken, stærke input til din faglige og personlige udvikling og nye konkrete redskaber til dit arbejde i en Rudolf Steiner børnehave eller vuggestue.
Forløbet er udviklet og udbydes i samarbejde med Uddannelsescenter Marjatta og Bonsai Institute.

Visioner for uddannelsen
En af visionerne for uddannelsen er at styrke den Steinerpædagogiske praksis og trivslen i landets steinerinstitutioner ved at give medarbejdere med almen pædagogisk uddannelse mulighed for et kompetenceløft og for at integrere den steinerpædagogiske tilgang og det antroposofiske menneskebillede i deres arbejde.

Vil du vide mere om uddannelsen, kan du læse om tilmelding, moduler og holdstart her på Marjattas hjemmeside eller i denne folder.
Du er også altid velkommen til at ringe eller sende mail, hvis du har spørgsmål.

Terje Erlandsen
Tlf: 56 51 78 65 – Mail:teer@marjatta.dk